Hvam IL

Skader & forsikring 2017

Skader & forsikring 2017

Av Stein

Aktive og tillitsvalgte i Hvam IL er forsikret så fremt de har betalt medlemskap og eventuelle lisenser.

Idrettsforsikring for barn 
Alle barn har godt av å drive organisert idrett. Det bygger opp kroppen, samtidig som det dyrker opplevelsen av samhold, mestring, seier og tap. Men aktive barn er også mer utsatt for idrettskader. Det er derfor viktig å sørge for at barnet er forsikret.

Alle barn under 13 år som har betalt medlemskontingent til Hvam IL er forsikret gjennom Fotballforsikringen til NFF. NB! Betaling av treningsavgift til gruppen gjelder ikke som medlemskap og barnet er heller ikke forsikret. Uten å ha betalt medlemskontingent kan de derfor ikke delta i trening eller annen aktivitet i idrettslagets regi. Barn fra 13 år må betale lisens til det idrettsforbund det utøver sin idrett for å være forsikret.

Hvordan melde fra om en idrettsskade 
Hvis ditt barn skulle få en idrettskade (gjelder for barn under 13 år)som er dekket av forsikringen, finner du info om skadetelefonen HER eller ring tlf 02033

For uorganisert aktivitet for ungdom, slik som Åpen Hall og tilsvarende, er det kun medlemmer av Hvam IL som vil være forsikret. Øvrige deltakere må selv sørge for å være forsikret mot ulykker og skader ved slike aktiviteter.

Skademeldingsskjema finner du HER

Ytterligere informasjon om fotballforsikring for alle, finner du HER

 

 

Hvam IL
Org.nr. 985298416
Adresse: Postboks 3, 2165  HVAM
E-post: administrasjon@hvamil.no
Kontonr 1271.25.24578

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift